Waldo pahoinpiteli avovaimonsa?

Vain elämää -sarjan uusimmalla tuotantokaudella mukana olevan ysäritähti Marko ”Waldo” Reijosen avovaimo Susanna Selin väittää tuoreessa Seiskassa Waldon pahoinpidelleen hänet äskettäin.

– Waldo käski minun painua v**ttuun. Kun aloin pakata tavaroitani, hän nyppi minua ensin hiuksista, sitten tuli avaria poskeen ja hän löi minua muutenkin, Susanna kertoo Seiskalle antamassa haastattelussa.

Seiskan tietojen mukaan mahdollinen pahoinpitely olisi tapahtunut viime kuun 12.päivä kun oli äitienpäivä.

Waldon avovaimon mukaan tilanteeseen liittyi mustasukkaisuutta sekä Waldon osalta myös alkoholia. Seiska on nähnyt Waldon avovaimon tekemän rikosilmoituksen ja mustelmat hänen kehossaan.

KUVA: Vain Elämää pr-materiaali

Waldolta tiukka kiisto!

Seiskan satulinnasta tavoittama Waldo kiistä koko asian ja hänellä on aivan eri näkemys äitienpäivän tapahtumista. 

– En todellakaan ole häntä pahoinpidellyt.

– Halusin päättää suhteen, ja hän alkoi uhkailla, Waldo sanoo.

Suosittua Vain elämää -sarjaa kuvataan parasta aikaa Hirvensalmella. Radio Novan aalloilla suosittua ysäriohjelmaa juontava Waldo ja muut kuvauksiin osallistuvat artistit palaavat Mikkelin kupeesta olevasta Hirvensalmelta loppuviikon aikana.

Seuraavaksi ikävä asia etenee poliisissa esitutkintana, missä kuullaan pahoinpitelyyn liittyviä molempia osapuolia sekä mahdollisia todistajia, jonka jälkeen se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan. Rikosmedia seuraa asiaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lähde: Seiska