Nick Carteria syytetään hyväksikäytöistä!

Max -suoratoistopalveluun kesäkuun puolella ilmestynyt Fallen Idols: Nick and Aaron Carter -dokumenttisarja nostaa esiin kovia syytöksiä tällä viikolla Suomessa (11.7.) esiintyvästä Nick Carterista.

Neliosainen dokumentti antaa puheenvuoron naisille, jotka väittävät Backstreet Boys -tähden käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväksi.

Väitetyt hyväksikäytöt ovat tapahtuneet Nickin ollessa jo julkisuuden valokeilassa. Kaikki kolme naista tuovat esiin, miten laulaja olisi käyttänyt heitä kohtaan valta-asemaansa hyväksi.

Carterin uhreina on ollut niin Carterin bändin Backstreet Boys -yhtyeen faneja kuin Melissa Schuman, joka oli hänen vastanäyttelijä The Hollow -elokuvassa.

Schuman on ollut aikoinaan mukana myös tyttöbändi Dreamin riveissä, milloin häntä painostettiin levy-yhtiön toimesta seurustelemaan Carterin kanssa, jotta tyttöbändi saisi lisää huomiota julkkispoikaystävän seurauksena. Schuman kertoo dokumentissa kieltäytyneensä asiasta.

Carter itse on kiistänyt syyllistyneensä asioissa mihinkään rikokseen, minkä hän on tuonut myös itse esille toistuvasti medialle antamissaan haastatteluissa.

Asia tuodaan esille myös dokumentin jaksoissa useasti, mikä jättääkin dokumentissa väitetyt asiat täysin ilmaan katsojan päätettäväksi niiden totuudenperästä.

Myös Carter on nostanut sarjassa haastateltavia naisia kohtaan omat oikeusjuttunsa. Sarjassa tuodaan esiin myös Nick Carterin perheen tragedioita. Kolme Nickin sisarusta on kuollut vuosien aikana niin huumeiden kuin lääkkeiden yliannostuksiin kuin mielenterveysongelmien seurauksena.

Dokumentissa Carterin perheen värikkäästä elämästä pääsee ääneen myös niin media-alan ammattilaisia kuin Nick Carterin entinen tyttöystävä.

Dokumentissa esiintuotu oikeudenkäsittely on edelleen kesken Amerikoissa.

Fallen Idols: Nick and Aaron Carter -dokumentti löytyy Max-suoratoistoapalvelusta.