Leppilampi kommentoi kohua!

Tämän viikon Seiska-lehti julkaisi uusia kohauttavia väitteitä suosikkinäyttelijä Mikko Leppilammesta. Seiskan paljastukset saivat myös näyttelijän itsensä vihdoin avaamaan sanaisen arkkunsa hänen ympärillä leijuneeseen ahdistelukohuun. 

Avoimen Instagram-tilinsä tarinat osioon sekä samaisen tilin normaaliin päivitykset osioon jakanut Leppilampi kirjoittaa Seiskan julkaisseen hänestä valheellisia väitteitä.

’Samaisessa päivityksessä Leppilampi kertoo, ettei ole ikinä loukannut kenenkään seksuaalista itsemäärämisoikeutta.

Näyttelijä painottaa avoimessa päivityksessä, ettei hän suostu julkisen paineen pakottamana ottamaan vastuuta asioista, mitä hän ei ole tehnyt, vaan asiat tullaan selvittämään virallisten prosessien myötä aikanaan.

LUE MYÖS: Suosikki näyttelijä rajun syytöksen kohteena!

Näin Seiska uutisoi!

Seiska-lehti uutisoi toukokuun alussa, miten monissa elokuvissa ja tv-sarjoissa loistanutta Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta. Epäilty ahdistelutapahtuma tapahtui Leppilammen ollessa kuvaamassa suosittua Ivalo-sarjan tuoreinta kautta Ivalossa.

Seiskan tietojen mukaan ikävä tapaus olisi tapahtunut asiakaspalvelutapahtuman yhteydessä, missä Leppilampi olisi toiminut väärin häntä palvellutta asiakaspalvelijaa kohtaan.

Tämän viikon torstaina (30.5.) julkaistu Seiska paljastaa uusia pöyristyttäviä väitteitä Leppilammesta.

Seiskan mukaan sen edellinen paljastus suosikkinäyttelijästä on avannut niin sanotun ”pandoran lippaan”, jonka myötä Leppilammesta olisi paljastunut useita uusia tapauksia, missä hän on toiminut sopimattomasti eri kauneushoitoloissa.

Seiskan tietojen mukaan jopa niin sopimattomasti, että häneltä olisi evätty pääsy osaan hoitoloista jopa niin, että hänelle on ilmoitettu, että hoitolassa ei ole vapaita aikoja tarjolla vaikka näin olisi ollutkin. 

Seiskan uutisoimista tapauksista on kulunut vuosia. Rikosmedia ei tavoittanut Leppilampea kommentoimaan syytöksiä.

Lähde: Seiska