Iidan ja Archin K-18 videot levisivät nettiin!

Somepersoona Iida Vainio jakoi tänään keskiviikkona (10.4) lukemattomia Instagram-päivityksiä, missä hän antoi ymmärtää menettäneensä jonkinlaista henkilökohtaista materiaalia kolmannelle osapuolelle.

Avoimelle Instagram-tilinsä tarinat osioon jakamissaan videoissa itkuinen Iida jakoi lukuisia seuraajiltaan saamiaan viestejä, joissa osassa häntä herjattiin ja osassa tuettiin.

Somepersoona päätti kuitenkin poistaa lukuisat videot lyhen esillä olon jälkeen. Samalla Iida päätti poistaa kaiken muun aikaisemmin Instagram-tililleen jakamansa materiaalin 31 tuhannen seuraajansa pettymiseksi.

LUE MYÖS: Näin suojaat puhelimesi helposti

Rikosilmoitus tehty!

Kauaa vastauksia Iidan outoon käyttäytymiseen ei tarvinnut odotella kun selvisi, että hänestä ja hänen rokkari rakkaastaan Archie Cruzzista leviää netissä ainakin kaksi eri videota, mitkä ovat  pitkälti K-18 materiaalia täynnä. Videot ovat hyvin intiimejä eikä niissä näy Iidan ja Archin lisäksi muita henkilöitä.   

Iidan kihlattu rokkikukko Archi Cruzz jakoi myös äskettäin Instagram-tilinsä tarinat osioon videon, missä mies kirjoitti Iidan puhelimen joutuneen tietomurron kohteeksi.

Samaisessa videossa Archi paljastaa epäilevänsä, että hänestä ja Iidasta leviää parasta aikaa netissä materiaalia, mitä ei ole heidän suostumuksellaan jaettu. Rokkarin jakaman videon taustalla on kuva rikosilmoituksen tekemisestä.

Rikosmedia tavoitti Iidan, joka ei halunnut kommentoida asiaa millään tavalla.