Ex-kaverusten miljoonariidassa yllätyskäänne!

Eilen keskiviikkona (29.5.) Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa oli tarkoitus istua entisten  ystävyksien ja bisness-kumppaneiden liikemies Hjallis Harkimon ja Espanjan auringon alla kebab-ravintolaa pyörittävän Jethro Rostedt rahariitaa.

Iltalehden Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta saaman varmistuksen mukaan riidan osapuolet ovat kuitenkin pyytäneet käsittelyyn lykkäystä.

Ylen tavoittama Hjallis kertoo, että asia olisi herroilla sovittelussa, mutta muuten hän ei halunnut kommentoida asiaa edes Ylelle.

Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen toimitetuista papereista selviää, että miesten kinastelun kohteena oleva summa on lähes 1,8 miljoonaa euroa korkoineen. Summa koostuu kaikkiaan kuudesta velkakirjasta ja vastikkeesta.

LUE MYÖS: Jethro jätti palkat maksamatta!

Entinen kiinteistömoguli ja nykyinen kebab-keisari Jethro kiistää vastikkeet ja osan velkakirjasaatavista.  Mies kuitenkin myöntää omassa käräjäoikeudelle toimittamassa vastineessa kolmen lainan määrän, joiden yhteenlaskettu summa olisi Harkimon suuntaan 424 000 euroa. 

Jethron mukaan myös näistä veloista kahden lainan korot hän olisi jo hoitanut. Entisten ystävysten rahariita liittyy velkaan, jonka hyvin toimeentulevana liikemiehenä tunnettu Hjallis olisi lainannut Jethrolle kiinteistökauppoihin.

LUE MYÖS: Vankila uhkaa Jetiä!

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden on tarkoitus istua asiaa elokuun alkupuolella, ellei herrat pääsee asiassa sitä ennen keskenään sopimukseen.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Iltalehti.

Lähteet: llta-Lehti, Yle